Je fotovoltaika od Innogy to pravé řešení?

S příchodem státních dotací na fotovoltaiku v rámci programu Nová zelená úsporám se všude objevují nabídky na instalaci fotovoltaiky od různých firem a dodavatelů, protože každý chce mít svůj podíl. A co nabízí Innogy?

Od administrativy po montáž

Fotovoltaika od Innogy nabízí, že veškeré starosti vyřeší za Vás. Nemusíte hledat služby energetického specialisty, projektanta, ani dodavatele. Vyřídí veškerou projektovou dokumentaci, kterou Vám bude stačit jen schválit. Podají za Vás všechny potřebné žádosti, ať už k Vašemu dodavateli energie, tak žádosti o dotace z programu NZÚ. Odpadají Vám tak veškeré starosti s úřady. Také za Vás převezmou starost s přetoky energie do sítě. Zkrátka fotovoltaika Innogy nabízí, že Vám navrhnou výhodné řešení na míru Vám a Vaší spotřebě.

Ostrovní i síťové

Fotovoltaika Innogy nabízí více řešení, jak fotovoltaiku pro dům uchopit. Nabízí jak ostrovní řešení, kdy je přebytek energie uchovám v baterii na později a dům není do sítě zapojen, což je řešení vhodné především na chatu, tak i síťové fotovoltaické systémy, kdy je přebytek energie odveden do distribuční sítě dodavatele, kdy ze které můžete v rámci nedostatku energie poté také čerpat. Jejich Wattrouter nabízí možnost připojení baterie i propojení s jinými systémy, aby došlo k vytvoření tzn. chytrých domů. Veškerou optimalizaci lze diskutovat v rámci jejich nabídky FVE od Innogy.

Průhledné řešení bez skrytých poplatků

Průhledné řešení bez skrytých poplatků

Fotovoltaika od Innogy je řešení, které je kompaktní a průhledné. 98% zákazníků nemuselo v rámci smlouvy připlatit žádné práce navíc. V rámci jednoduchosti jejich nabídky si můžete vybrat ze tří základních balíčků, které jsou Vám poté upraveny na míru potřebám. 

  • Základní řešení - Fotovoltaika bez akumulace
  • Střední cesta -  Fotovoltaika s ohřevem vody
  • Nejlepší poměr ceny a výkonu - Fotovoltaika s bateriemi

U každého balíčku je uvedena minimální cena a výše dotace a zároveň technická specifika nabídky, jako výkon, roční výroba elektřiny, doba návratnosti a výše úspory. Díky tomu máte přehled o tom, jaké řešení může být pro Vás to nejlepší.

Co nabízíme my?

My ve Funkčnídomy s. r. o. nabízíme FV systémy Alpha Storion, které máme osvědčené mnoha lety používání. Nabízíme tak hybridní řešení na poli domácích solárních elektráren, díky akumulaci přebytečné energie do baterií, ale zároveň možnosti nouzových odběrů elektřiny ze sítě. Nemusíte se tak bát toho, že Vám energie v bateriích dojde, ale zároveň nemusíte řešit prodej a zpětný nákup energií.

Osvědčené FV systémy Alpha Storion

Unikátní systémy Energy Management a Battery Management, které jsou součástí pouze systémů Alpha Storion zajišťují, aby k těmto nouzovým nákupům energie pokud možno nedocházelo. Baterie je využívána co nejšetrněji a je tak šetřena její životnost, ale zároveň je využívána s tou nejvyšší efektivitou, díky čemuž Vám Vaše nakumulovaná energie vydrží tak dlouho, jak to jen potřebujete. Také nedovolí baterii přehřívání, díky kterému by se mohla poškodit. Baterie tak vydrží až ohromujících 12000 cyklů, což je číslo, jaké jinde nenajdete.

Baterie Vám tak může napájet celý chytrý dům a všechny jeho vymoženosti. Součástí systému Alpha Storion je také nepřetržitý online monitoring, díky kterému budete mít veškerou Vaši energii pod kontrolou, a který Vám zajistí bezchybný provoz za každých podmínek a počasí. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi odpovíme na všechny Vaše otázky.