Fotovoltaika na klíč garantuje spokojenost uživatele

Správným provedením fotovoltaického systému si zaručíte odpovídající funkčnost po dlouhá léta. Dílčí a rychlé realizace slibující nízké ceny panelů, střídačů a baterií jsou sice lákavé, ale nejméně stejně riskantní. Například zmíněné střídače jsou až několikanásobně poruchovější než samotné panely. Využití produktů pochybné kvality se automaticky vystavíte i riziku špatného provedení, neboť takové produkty jsou daleko náchylnější na poškození již během instalace. Využitím komplexní realizace fotovoltaiky na klíč se všem nepříjemnostem lehce vyhnete.

Víme, s čím pracujeme a jak s tím zacházet

S naší fotovoltaikou na klíč si vychutnáte správnost postupu realizace od počátku návrhu systému až po dlouholetou spolupráci s údržbou a expertní poradenství. Použití výrobků firmy Alpha ESS ve spolupráci s naším odborným týmem přináší dlouhodobě kvalitní výsledky. Fotovoltaikou na klíč tak maximálně ochráníte vaši investici. Tu navíc samozřejmě snížíte o příjem dotace z programu Nová zelená úsporám, který přesně spadá na naše projekty a s námi ji získáte i Vy. Veškeré papírování ale nechte na nás.

Nová zelená úsporám fotovoltaika

Ověřené produkty renomovaného výrobce

K instalaci fotovoltaických systému používáme pouze originální produkty firmy Alpha ESS původem z Německa. Ty garantují nejen dokonalou starost o bateriový systém, ale také plynulou výrobu energie vzhledem k aktuálnímu počasí a její distribuci po vašem domě. Jedinečnou předností je neustálý online-monitoring fotovoltaického systému Alpha Storion po celý rok a jeho automatická aktualizace. To vše zaručuje jak okamžitou efektivní výrobu, tak dlouhodobé zachování funkčnosti celého systému. S tímto výrobcem máme navázanou dlouholetou spolupráci a veškeré jeho produkty dobře známe.

Fotovoltaika na klíč snadno a jednoduše

Systém přesně pro vás

Fotovoltaika na klíč vám dovolí vybrat si různé typy realizace. Může se jednat o ostrovní, síťovou nebo hybridní, přesně podle vašich požadavků na fungování a míru soběstačnosti. Po konzultaci s vámi vám předložíme podrobný rozpis a plány realizace a konečnou cenu. Žádné nečekané náklady navíc od fotovoltaiky na klíč nečekejte. S našimi zákazníky jednáme transparentně a fér. Naše služby dokonce sahají až ke komunikaci s distributorem energie ze sítě. V případě, že vyrobíte energii nad rámec vašeho využití, tak ji od Vás jednoduše vykoupí.

A co když něco přestane fungovat?

V naší nabídce samozřejmě naleznete jak záruční, tak i pozáruční servis. Jakákoli porucha či závada vás tak nevyděsí. Nemusíte složitě obvolávat technicky způsobilé osoby a připsat se na dlouhou listinu zájemců. Díky fotovoltaice na klíč vám garantujeme rychlou opravu či zprávu o revizi od techniků, kteří samotnou fotovoltaiku instalovali. Realizací fotovoltaiky na klíč se vyhnete zbytečné ztrátě času i problémům a vychutnáte si výhody komplexního řešení.