Intercom překonává všechna očekávání domovního zvonku

Zabudována HD kamera, kvalitní mikrofon a neviditelné reproduktory. Ne, zde není řeč o recenzi nového smartphonu. Představujeme vám exkluzivní intercom firmy Loxone. Přesto můžete zapomenout na obvyklou představu o domovním zvonku. Možnosti, které taková chytrá krabička s čistým designem nabízí, jsou nepřeberné. Komunikujte s vaší návštěvou na dálku, zkontrolujte si skrze kameru, kdo opravdu přede dveřmi stojí, nebo nahrajte vzkaz, který se v určité chvíli přehraje. V případě instalace intercomu se navždy můžete rozloučit s nejistotou a obavami v případě nenadálé návštěvy, ale také perfektně přivítat své známé a pozvat je na zahradu ke grilu pouze skrze váš telefon. Za každých okolností vám zajistí maximální přehled o situaci.

Konstrukce plná prémiových materiálů

Je neuvěřitelné kolik progresivních materiálu a v jaké kombinaci bylo pro konstrukci intercomu použito. Celý povrch kryje ušlechtilé sklo s keramickou úpravou. Taková kombinace dokáže odolat stříkající vodě, aniž by měla jakýkoliv negativní efekt na funkčnost chytrého zvonku. Tvrzené sklo na HD kameře a speciální membrána nad reproduktory intercomu, to vše zajistí nejen dokonalou ochranu, ale také bezchybný provoz po dlouhá léta. Díky možnosti výběru barev intercomu a snadné instalaci pomocí přibaleného rámečku si vybere opravdu každý.

Intercom z prémiových materiálů

 

Komplexní přístupový systém

K intercomu lze zapojit speciální NFC Code Touch. Spolu s ním vytvoříte kompletní systém zabezpečení. Všechny dveře a brány budou moci být otevřeny pomocí vámi nastavených hesel. Můžete vytvořit jednorázová nebo časově omezená hesla pro vaši návštěvu. Omezit lze také přístupy do jednotlivých pokojů a míst v okolí domu. To dokazuje, jak je Loxone Intercom úžasně adaptivní a umožňuje plynulé rozšíření funkcí.

Intercom s NFC

Správu dat z intercomu máte pod dohledem

Pokročilý hardware intercomu ve spolupráci s Loxone softwarem zvládne uložit mnoho užitečných informací. Určitě vás asi napadne, že by místy citlivé záznamy mohly být zneužity. S chytrým zvonkem firmy Loxone se to nikdy nestane. Vše, co intercom dokáže sledovat a následně zaznamenávat je uloženo na lokálním úložišti uvnitř serveru. Záznam audia a videa tak slouží pouze Vám a v případě že uznáte, že již tyto informace není potřeba uchovávat, jednoduše je můžete smazat.